GYÓGYKEZELÉSEK

SCHÜSSLER-TERÁPIA


A szervezet sejtjeinek egészséges működéséhez bizonyos biokémiai sókra van szükség, ez nem csak az emberekre, de állatainkra is igaz. Az egyes sók hiánya vagy nem megfelelő aránya sejtszinten rövidebb - hosszabb ideig tartó működési zavart okoz. Ezen a felismerésen alapul a Schüssler-féle sóterápia, mely a szervezet öngyógyító folyamatainak támogatásával éri el és tartja fenn az egészséges optimális állapotot.

Az ásványi anyagok az anyagcsere szinte minden fázisában fontos szerepet töltenek be. Egy-egy ásványi anyag több funkciót is ellát a szervezetben. Hogy melyik ásványi anyagra milyen mennyiségben van szüksége a szervezetnek, azt az életkor, a nem, az egészségi állapot és a fizikai aktivitás is befolyásolja. Ha kevesebb ásványi anyag kerül a szervezetbe, vagy zavart szenved a felszívódása, beépülése, az különböző betegségek kialakulásához vezethet.

Ezen kényes egyensúly kialakításában lehetnek segítségünkre a Schüssler-sók, melyek építésvezetőhöz hasonlóan irányt mutatnak a szervezetnek, hogy mit kell tenni az egyensúlyi állapot kialakításához és megtartásához.

Betegségek kezelésére, sőt megelőzésére is alkalmas, mellékhatásoktól mentes gyógymód.

Hívjon most!