Dr. Kopócsi Andrea holisztikus állatorvos, homeopata

vagyok, kisállat praxisban dolgozom
Budapest IV. kerületében, Káposztásmegyeren.


1988-ban szereztem diplomát az Állatorvostudományi Egyetemen. Már a kezdetektől a kártételektől mentes és hatásos gyógyítás lehetőségeit kerestem, ez késztetett arra, hogy tovább képezzem magam.

1996-tól az egyetem posztgraduális képzésén folytattam tanulmányaimat, aminek zárásaként 1999-ben a Nemzetközi Homeopata Állatorvosi Szövetség (IAVH) által is elismert szakvizsgát tettem homeopátiából. Azóta, mint homeopata állatorvos dolgozom.

Munkám során nem elégszem meg a tünetek elnyomásával, megszüntetésével, a betegség okát keresem és azt kezelem holisztikus módon, azaz a beteget a maga teljességében szemlélem a környezetével és annak hatásaival együtt.


Milyen módszereket alkalmazok?


Sokéves tapasztalataim igazolják, hogy minél komplexebb egy idejekorán elkezdett kezelés, annál jobb és annál gyorsabb eredmények várhatók.

Annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban szolgáljam kis betegeim gyógyulását, a homeopátia mellett az állatgyógyászat alternatív módszereit (gyógynövény terápia, Bach-virágterápia, fényterápia) is alkalmazom.
Az egészséget alapvetően befolyásoló természetes táplálás is kiemelten fontos a munkámban, akár a hosszú távú egészségmegőrzés, akár a beteg állat mielőbbi felépülése a cél. A kis kedvencek egészségét egyedre szabott táplálási tanácsadással is támogatom.


TÁPLÁLÁSI TANÁCSADÁSRA JELENTKEZÉS

Fontos az ideális környezet


Sok éves megfigyeléseim alapján arra a meggyőződésre jutottam, hogy az emberek és a velük közös élettérben élő állatok olyan energetikai kölcsönhatást gyakorolnak egymásra, mely nem csak az állatok viselkedésében (viselkedés zavarok, stressz, félelem) fedezhető fel, hanem nyomon követhető az állatok betegségeinek kialakulásában és lefolyásában is.

Nevelési tanácsadás keretében nyújtok segítséget a gazdiknak abban, hogy kis kedvenceik számára ideális környezetet tudjanak teremteni.


Egyedre szabott terápia


Ismereteim ez irányú elmélyítése céljából 2005-től 2007-ig alternatív pszichológiát is tanultam. Az ott szerzett tudást arra is használom, hogy az egyedre szabott terápia során nem csak az állatot vizsgálom holisztikus szemmel, hanem a környezetét, a vele együtt élő személyeket és társállatokat is, az egymásra gyakorolt hatásaik teljes rendszerében.

Ha az állat betegségének hátterében a család, a környezet problémái állnak, akkor ebben is tudok segíteni.


Oktatási és publikációs tevékenység


A Magyar Állatorvosi Kamara Alternatív Tagozat vezetőségének és a MÁOK Fővárosi Szervezete Oktatási Bizottságának tagja vagyok. Oktatóként részt veszek az állatorvosok posztgraduális képzésében.

A budapesti Állatorvostudományi Egyetem kisállat fizioterapeuta képzésén szintén alternatív gyógymódokról tartok előadásokat a tanfolyam résztvevőinek.

Szakértőként rendszeresen publikálok különböző internetes portálokon (Háziállat.hu, Natursziget.com, ZooZoo.hu).

Vegye fel velünk a kapcsolatot  1048 Budapest,
  Megyeri út 218.


  Bejelentkezés:
  +36 (20) 928-4425  Rendelés:
  időpont-egyeztetéssel

  Hívjon most!