GYÓGYKEZELÉSEK

REIKI


A REIKI egy Japánból eredő terápiás módszer (a szó jelentése: univerzális életenergia), - több mint 2500 éve használják -, az egészséges élethez szükséges energiákat helyezi a középpontba.

Azon a felismerésen alapszik, hogy minden energiákból tevődik össze, és az élőlények testében különböző energiát továbbító útvonalak léteznek, amelyek összeköttetést biztosítanak a test különféle energiaközpontjai között. A reiki tana szerint abban az esetben, ha ezen központok energiaellátását valami zavarja vagy megszünteti, a testben fölborul az energia egyensúlya.

A kezelés célja, gyakorlati hatásai


A kezelés célja, hogy a terápiát végző személy a test különböző részein keresztül energiát adjon át az embernek, az állatnak vagy akár egy növénynek is. Ezen - kívülről bevitt - energia segítségével fokozatosan visszaállítsa a szervezetben a felbomlott egyensúlyt.

A gyakorlatban az állatoknál igen eredményesen és hatékonyan lehet a reiki módszerével az energiaátvitelt megvalósítani, mivel sokkal érzékenyebbek, fogékonyabbak a testi kontaktusra, mint az emberek.

Kutyák esetében jó eredmény érhető el pl. krónikus fájdalmak, izomzati problémák, pszichoszomatikus eredetű panaszok esetében. Idegnyugtató és koncentrációs képességet javító hatása is közismert.

A reiki-terápiát minden esetben más kezelés kiegészítéseként vagy azzal kombinálva ajánlott alkalmazni. (részlet "Dr. Wolfgang Becvar: A kutya természetgyógyászata" című könyvből)

GYÓGYKEZELÉSEK: REIKI

Hívjon most!