Az önismeret hozzásegíthet bennünket életünk minden területén a könnyebb boldoguláshoz.

Tapasztalta már, hogy mindennapjaiban bizonyos dolgok könnyen mennek, mások viszont semmi pénzért nem akarnak úgy sikerülni, ahogyan szeretné?

Peches lenne ...? Esetleg alkalmatlan ...?
Vagy a befolyásolhatatlan külső körülmények a ludasak ...?
Netán a véletlenek szerencsétlen ismétlődése ...?


 

 

 

Íme néhány gondolatébresztő, amely segítségére lehet annak megállapításában, mennyire van tisztában az Önben zajló folyamatokkal, és ezáltal mennyire képes kezében tartani a sorsát - illetve mennyire van kiszolgáltatva az "élet viharainak":


❃ Milyen a kapcsolata a szüleivel? - Ha esetleg már nincsenek köztünk: milyen érzéseket táplál az emlékükkel kapcsolatban? Feszülnek-e indulatok a szülei és Ön közt, vagy épp ellenkezőleg: csodálatosan harmonikus ez a kép?

❃ Van-e és ha igen, bensőséges-e, harmonikus-e a párkapcsolata? Esetleg már többedszer éli meg ugyanazt a problémát más és más partner oldalán? És a kényes kérdés: mennyire harmonikus a szexuális élete?

Testi-lelki egészsége élete szilárd alapját képezi?

❃ Sikeresnek érzi magát? Mit érez a pénzre gondolva? Képes másoknak segíteni, vagy éppen Ön szorul segítségre?

❃ Mennyire esik nehezére új dolgokba kezdeni - új iskola, új munkahely, új kapcsolat, új nézőpontra helyezkedés stb. -, vagy éppen mennyire vakmerő és "bevállalós"?

❃ Elégedett az emberi kapcsolataival?

Ha valamely területen nem tud tovább lépni, gondolt-e már arra, hogy gondjaira szakember segítségével könnyebben megtalálhatja önmagában a saját megoldásait?


Ehhez nyújt segítséget Önnek a


<< LAP ELEJÉRE