1963-ban születtem Budapesten. A LÉLEK - JELEN - LÉT Önismereti Műhely keretein belül humán transzrelaxációs és légzés-terapeutaként segítem a klienseimet. A pszichológia ezen alternatív ágán tanulmányaimat a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézetben végeztem. E módszerrel ún. transzállapoton keresztül (sajátélmény-terápia) nyújtok segítséget a hozzám fordulóknak, - mind önfejlesztési, mind terápiás célból -, egészségi, párkapcsolati és karrier-problémáikban.

Első diplomámat 1988-ban szereztem Budapesten az Állatorvos-tudományi Egyetemen.
1999-ben nemzetközi homeopátiás (IAVH*) szakvizsgát tettem.

Az állatorvosi tevékenységemhez is jól kapcsolódik e lelki terápiás lehetőség. Ez a módszer adott esetben eredményes kiegészítője lehet az állat gyógyításának is. Ilyenkor az állatot a gazdin keresztül is kezelem, a közöttük lévő közös energiarendszer feltérképezésével.

Bejelentkezés: (20) 928-4425

e-mail:
info@kimintvet.hu

* International Association for Veterinary Homeopathy (Nemzetközi Homeopata Állatorvosi Szövetség)


 

1962-ben születtem Budapesten. A Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézetben szereztem légzéstréneri illetve transzrelaxációs terapeuta képesítést. Elsősorban az itt elsajátított komini módszerrel, de ezen túlmenően a spirituális választerápia, a reiki és az agykontroll technikák által nyújtott lehetőségek felhasználásával segítem a hozzám fordulókat.

Mindig fontos volt számomra az ember lelki működésének megértése. 2003-ban egy súlyos betegség végképp ebbe az irányba fordította a figyelmemet. Először csak magam miatt, majd - a pozitív eredményeket tapasztalva - egyre inkább a sorstársak, társak és általában a „többiek” segítése érdekében tanultam és munkálkodtam.

Bejelentkezés: (30) 289-1258

e-mail:
lelekjelenlet.muhely@gmail.com

<< LAP ELEJÉRE